Autumn Tour Online 2020 - Hungary

Thu,Nov05,2020,6:00PM
Thu,Nov05,2020,9:00PM
Event image

Join us...

Az Autumn Tour Online szervezése során arra törekedtünk, hogy úgy érezhesse, egyetlen különleges pillanatról sem marad le. Ez a 2020-as év utolsó online körútja, amely remek alkalom lesz, hogy megismerkedjünk és támogassuk egymást a doTERRA-val bejárt közös úton. Miközben számba vesszük az idei év folyamán átélt kihívásokat és változásokat, ez az esemény csak még közelebb hoz bennünket egymáshoz azzal, hogy rávilágít, milyen sokat fejlődtünk, és milyen izgalmas idők állnak még előttünk. Minden esemény minden szint előtt nyitva áll, függetlenül attól, hogy az egészségesebb életmód felé vezető útja melyik szakaszában tart éppen.

Akár arról szeretne tanulni, hogyan gyarapítsa csapatát, akár inspiráló történetekre kíváncsi arról, mi minden egyengeti az emberek útját, mígnem eljutnak a doTERRA-ig, mindkettő közben sok-sok új arc megismerésére is számíthat. Szeretné, ha valaki más is csatlakozna Önhöz? Aligha lehetne egyszerűbb a találkozás, mint így, otthonunk kényelméből élvezve azoknak a társaságát, akik osztoznak az esszenciális olajok iránti szenvedélyünkön.

Középpontban a tudatos öngondoskodás

Míg a tisztaságra törekedve a szellemünket, a testünket és a lelkünket egyaránt igyekszünk táplálni, az elkövetkező hónapokra kitűzött egészségesebb életmódbeli célokra is oda kell figyelnünk. Ha a jóllétünkről van szó, tudatos döntéseket kell hoznunk, hogy biztosak lehessünk afelől, a választásaink a legjobb érdekeinket szolgálják. Az Autumn Tour Online megmutatja a tudatos öngondoskodás felé vezető utat, hogy közérzetét javítva, majd megtartva tudjon felkészülni az elkövetkező hónapokra.

Autumn Tour Online sorsolás

Ha regisztrál az Autumn Tour Online eseményére az Eventbrite* oldalán, azzal lehetősége lesz részt venni egy sorsoláson is, és doTERRA-termékeket nyerni, amelyeket egyenesen otthona küszöbéig postázunk Önnek! A sorsolásba kizárólag azok kerülhetnek be, akik a körút egyik eseményén is részt vesznek, ezért még fontosabb, nehogy lemaradjon a kiszemelt eseményről. A nyertest – aki akár Ön is lehet – még az élő esemény ideje alatt közzé fogjuk tenni! Ne feledje, hogy minden résztvevő csak egyszer nevezhet, és ez nem ruházható át, nem cserélhető másra és készpénzre sem váltható.

* Regisztrálni minden eseményre legkésőbb a kezdési időpont előtt 24 órával lesz lehetősége, ezért kérjük, hagyjon magának elegendő időt az eseményre való regisztrációra.

Csatlakozzon tehát az Autumn Tour Online eseményéhez – mi már alig várjuk a virtuális találkozást!

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.