Autumn Tour Online 2020 - Norway

Sat,Oct17,2020,7:00PM
Sat,Oct17,2020,10:00PM
Event image

Join us...

Good Morning,

We hope you are well.

Due to unforseen circumstances the Norway Autumn Tour event that was scheduled to go ahead on 17th October 2020 has been postponed until November 2020.

We will communicate the exact date in the coming weeks.

We thank you for being so understanding.

Kind regards

EU Events Team

Vi har satt sammen Autumn Tour Online for å gi deg følelsen av å være en del av noe helt spesielt. Dette er det siste Tour-arrangementet i 2020 og en fin sjanse for oss alle til å komme sammen og gi hverandre støtte på reisen med doTERRA. Når vi nå kommer sammen, kan vi se tilbake på et år med utfordringer og endringer, men også med vekst – og vi kan se fremover mot en spennende tid. Hvert arrangement er åpent for alle nivåer, det vil si uansett hvor du befinner deg på velværereisen.

Vi har mye å by på. Du kan blant annet lære hvordan du kan utvide teamet, og høre inspirerende historier om hva som bringer mennesker til doTERRA – og du får garantert sjansen til å møte nye mennesker. Har du planer om å invitere noen med? Hva med å dele lidenskapen for eteriske oljer ved å invitere noen til å delta på et arrangement hjemme?

Kunnskapsbasert egenpleie i fokus

Vi streber etter å gi tankene, kroppen og sjelen næring i vår søken etter renhet, og de neste månedene skal vi legge vekt på velværemålene våre. Når det gjelder velvære, må vi ta kunnskapsbaserte valg for å sørge for at vi velger det som er best for oss. Autumn Tour Online vil guide deg på veien mot kunnskapsbasert egenpleie, slik at du kan forberede deg på de kommende månedene.

Autumn Tour Online-trekningen

Når du melder deg på et Autumn Tour Online-arrangement på Eventbrite*, har du muligheten til å bli med i en trekning om doTERRA-produkter, som du vil få levert på døren! Trekningen gjelder bare dem som deltar på et av arrangementene, så pass på at du ikke går glipp av arrangementet. Vinneren vil bli annonsert på live-arrangementet – det kan være deg! Husk: Hver deltaker kan bare registrere seg én gang, og denne registreringen kan ikke overføres eller byttes, og den kan ikke tilordnes noen kontantverdi.

*Registreringen avsluttes 24 timer før arrangementet starter, så registrer deg i god tid før arrangementet.

Få med deg Autumn Tour Online – vi gleder oss til å e-møte deg!

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.