Autumn Tour Online 2020 - Denmark

Tue,Oct20,2020,7:00PM
Tue,Oct20,2020,9:00PM
Event image

Join us...

Vi har designet Autumn Tour Online til at få dig til at føle, at du er en del af hvert specielt øjeblik. Dette er vores sidste online Tour-begivenhed i 2020, så det er tid til at se og støtte hinanden på din rejse med doTERRA. Mens vi ser tilbage på et år med udfordringer og forandringer, vil denne begivenhed samle os for at fremhæve, hvor meget vi er vokset og de spændende tider, der stadig ligger forude. Hver begivenhed er åben for alle rangeringer, uanset hvor du befinder dig på din wellness-rejse.

Fra at lære om, hvordan du udvikler dit team og til at høre mere om de inspirerende historier, der bringer folk til doTERRA, er du sikker på at møde mange nye mennesker undervejs. Tænker du på at invitere andre med på oplevelsen? Der er ikke nogen lettere måde at dele sammen end ved at deltage i en begivenhed derhjemme med dem, der deler en passion for æteriske olier.

Fokus på velinformeret selvpleje

Samtidig med at vi stræber efter at give næring til vores sind, krop og sjæl i forfølgelsen af renhed, prøver vi også at fokusere på vores wellness-mål i de næste par måneder. Når det gælder vores velbefindende, er vi nødt til at træffe informerede valg for at sikre, at vi vælger, hvad der er bedst for os selv. Autumn Tour Online vil guide dig på vejen mod informeret selvpleje, for at forbedre, se efter og forberede dig på de kommende måneder.

Autumn Tour Online Lodtrækning af gevinster

Når du tilmelder dig til en Autumn Tour Online-begivenhed på Eventbrite*, vil du indgå i en lodtrækning om at vinde doTERRA-produkter, der leveres direkte til din hoveddør! Lodtrækningen af gevinster er eksklusiv for dem, der deltager i en Tour-begivenhed, så sørg for, at du ikke går glip af din begivenhed. Vinderen offentliggøres i løbet af live-begivenheden, og det kan være dig! Husk, at hver deltager kun kan indgå i lodtrækningen én gang, og kan ikke overføres eller udveksles, og der tildeles ingen kontantværdi.

*Tilmelding lukker 24 timer før begivenheden starter, så sørg for at tilmelde dig i god tid før begivenheden.

Så kom og deltag på vores Autumn Tour Online – vi glæder os til at se dig!

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.