Autumn Tour Online 2020 - Netherlands / Belgium

Sat,Nov07,2020,10:00AM
Sat,Nov07,2020,4:00PM
Event image

Join us...

We hebben de Autumn Tour Online ontwikkeld om je het gevoel te geven dat je deel uitmaakt van elk speciaal moment. Dit is ons laatste online tourevenement van 2020, dus het is tijd om met elkaar verbinding te maken en elkaar te ondersteunen tijdens je reis met doTERRA. Terwijl we terugkijken op een jaar van uitdaging en verandering zal dit evenement ons samenbrengen om te benadrukken hoeveel we zijn gegroeid en de spannende tijden die komen gaan. Elk evenement is toegankelijk voor alle rangen, ongeacht waar je je bevindt op je wellness-reis.

Van het leren hoe je je team kunt laten groeien tot het luisteren naar de inspirerende verhalen die mensen naar doTERRA brengen, je kunt erop rekenen dat je veel nieuwe gezichten zult ontmoeten. Wil je graag iemand meenemen? Nou, er is geen makkelijkere manier om verbinding te maken dan door thuis deel te nemen aan een evenement met degenen die een passie voor essentiële oliën delen.

Focus op Geïnformeerde Zelfzorg

Terwijl we ernaar streven om onze geest, ons lichaam en onze ziel te voeden in het streven naar zuiverheid, kijken we naar onze welzijnsdoelen voor de komende maanden. Als het gaat om ons welzijn, moeten we weloverwogen keuzes maken om er zeker van te zijn dat we kiezen wat het beste is voor onszelf. Autumn Tour Online zal je begeleiden op de weg naar geïnformeerde zelfzorg, om jezelf te verbeteren, te onderhouden en voor te bereiden op de komende maanden.

De Autumn Tour Online Prijstrekking

Wanneer je je inschrijft voor een Autumn Tour Online evenement op Eventbrite* kun je meedoen aan een prijstrekking waarmee je doTERRA producten kunt winnen die direct naar jouw huis worden verzonden! De prijsuitreiking is exclusief voor degenen die een tourevenement bijwonen, dus zorg ervoor dat je jouw evenement niet mist. De winnaar wordt tijdens het live-evenement bekend gemaakt en dit zou jij weleens kunnen zijn! Vergeet niet dat er slechts één inschrijving per deelnemer is en dat deze niet mag worden overgedragen of geruild en dat er geen geldwaarde wordt toegekend.

*De registratie sluit 24 uur voor aanvang van het evenement, dus neem voldoende tijd om je aan te melden voor het evenement.

Doe mee met de Autumn Tour Online - we kunnen niet wachten om je te e-meeten!

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.