Autumn Tour Online 2020 - Finland

Tue,Nov10,2020,7:00PM
Tue,Nov10,2020,9:00PM
Event image

Join us...

Autumn Tour Online on suunniteltu niin, ettei kenenkään tarvitse jäädä paitsi yhdestäkään ainutlaatuisesta hetkestä. Vuoden 2020 viimeinen verkkokiertue antaa meille tilaisuuden kerääntyä yhteen ja tukea toisiamme doTERRA-matkalla. Saamme miettiä, miten paljon olemme kasvaneet vuotena, joka on ollut täynnä haasteita ja muutoksia, ja mitä kaikkea jännittävää meillä on edessä. Tapahtumat ovat avoinna kaikille tasoille riippumatta siitä, missä olet hyvinvointimatkallasi.

Pääset oppimaan, miten voit kasvattaa tiimiäsi, ja kuulemaan inspiroivia tarinoita kaikesta, mikä doTERRAssa vetoaa ihmisiin. Ja tietenkin tapaat paljon uusia kasvoja matkan varrella. Haluaisitko kutsua muita mukaasi? Mikään ei ole helpompaa kuin osallistua tapahtumaan omasta kodista käsin ihmisten kanssa, jotka jakavat intohimosi eteerisiä öljyjä kohtaan.

Aiheena tietoon perustuva itsehoito

Samalla, kun pyrimme ravitsemaan mieltämme, kehoamme ja sieluamme tavoittelemalla sitä, mikä on puhdasta, haluamme tulevina kuukausina keskittyä myös hyvinvointitavoitteisiimme. Kun on kyse hyvinvoinnista, meidän pitää osata tehdä tietoon perustuvia valintoja, jotka varmasti ovat meille itsellemme niitä parhaita. Autumn Tour Online opastaa sinua polullasi kohti tietoon perustuvaa itsehoitoa, ja auttaa sinua valmistautumaan tuleviin kuukausiin.

Autumn Tour Online -arvonta

Rekisteröityessäsi Autumn Tour Online -tapahtumaan Eventbriten* kautta voit samalla osallistua arvontaan, josta voit voittaa doTERRA-tuotteita suoraan kotiovellesi toimitettuina! Arvonta on tarkoitettu vain tapahtumiin osallistujille, joten älä jätä tapahtumaa väliin. Voittaja julkistetaan tapahtuman aikana ja se voit olla sinä! Jokainen osallistuja voi osallistua arvontaan kerran. Mahdollisia voittoja ei voi siirtää, vaihtaa tai lunastaa rahana.

*Ilmoittautuminen päättyy 24 tuntia ennen tapahtuman alkua, joten toimi ajoissa.

Lämpimästi tervetuloa Autumn Tour Online -verkkotapahtumiin!

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.