Autumn Tour Online 2020 - Sweden

Thu,Nov12,2020,7:00PM
Thu,Nov12,2020,9:00PM
Event image

Join us...

Vi har utformat Autumn Tour Online så att du kan känna dig delaktig av ett mycket speciellt tillfälle. Detta är vårt sista Online Tour-event 2020 så det är dags att koppla upp er och stötta varandra på er resa med doTERRA. När vi ser tillbaka på ett år med utmaningar och förändringar kommer detta event att förena oss och lyfta fram hur mycket vi har vuxit och de spännande tider som kommer. Varje event är öppet för alla ranker, oavsett var du befinner dig på din wellness-resa.

Du kan räkna med att träffa många nya ansikten på vägen samt lära dig att utöka ditt team och lyssna på de inspirerande berättelser som för människor till doTERRA. Tänker du ta med någon? Det finns inget enklare sätt att vara med än att delta i ett event hemma med andra som delar en passion för essentiella oljor.

Fokusera på informerad egenvård

Medan vi ger våra sinnen, kroppar och själar näring i vår strävan efter renhet kan vi fokusera på våra wellnessmål de närmaste månaderna. När det gäller vårt välbefinnande måste vi fatta välgrundade beslut för att säkerställa att vi väljer det som är bäst för oss själva. Autumn Tour Online guidar dig på vägen mot informerad egenvård, för att förbättra, underhålla och förbereda dig för de kommande månaderna.

Autumn Tour Online-lotteri

När du registrerar dig för ett Autumn Tour-event hos Eventbrite* är du med i en lottdragning där du kan vinna doTERRA-produkter som levereras direkt till din dörr! Bara de som deltar i ett Tour-event är med i lotteriet, så se till att du inte missar det. Vinnaren kommer att tillkännages under live-eventet – det kan bli du! Kom ihåg att en deltagare bara kan registreras en gång i dragningen, registreringen kan inte överföras eller bytas och inga kontantalternativ finns.

* Registreringen stängs 24 timmar innan eventet börjar, så registrera dig till eventet i god tid.

Var med oss på Autumn Tour Online – vi ser fram emot att e-träffa dig!

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.