Autumn Tour Online 2020 - Romania

Tue,Nov03,2020,5:00PM
Tue,Nov10,2020,8:00PM
Event image

Join us...

Am conceput Autumn Tour Online astfel încât să simți că iei parte la fiecare moment special alături de noi. Acesta e ultimul nostru turneu online din 2020, așa că e vremea să vă reuniți virtual și să vă sprijiniți unii pe alții în călătoria voastră alături de doTERRA. Reflectând asupra acestui an plin de provocări și schimbări, acest eveniment ne va permite să ne reunim și să discutăm despre cât de mult am crescut și ce noutăți entuziasmante ne așteaptă. Fiecare eveniment este deschis tuturor rangurilor, indiferent unde te afli în călătoria ta către starea de bine.

Vei descoperi modalități de a-ți crește echipa, vei găsi inspirație în poveștile altor persoane care s-au alăturat doTERRA și, între timp, vei cunoaște fără îndoială o mulțime de oameni noi. Te gândești să aduci pe cineva cu tine? Ei bine, nu există mod mai simplu de a crea relații decât prin participarea la un eveniment organizat acasă, alături de oameni care îți împărtășesc pasiunea pentru uleiurile esențiale.

Ne concentrăm pe îngrijirea personală în cunoștință de cauză

În vreme ce încercăm să ne hrănim mintea, trupul și sufletul alegând puritatea, urmărim să ne stabilim obiectivele în materie de stare de bine pentru următoarele câteva luni. Când vine vorba de starea de bine, trebuie să facem alegeri în cunoștință de cauză, pentru a fi siguri că alegem ceea ce este mai bun pentru noi. Autumn Tour Online te va ghida pe calea spre îngrijirea personală în cunoștință de cauză, pentru a te ajuta să te îmbunătățești, să te menții și să te pregătești pentru lunile care vor urma.

Tragere la sorți cu premii la Autumn Tour Online

În momentul înregistrării pentru un eveniment Autumn Tour Online pe Eventbrite*, vei avea ocazia să fii inclus într-o tragere la sorți cu premii, pentru a câștiga produse doTERRA care îți vor fi livrate direct acasă! Tragerea la sorți cu premii este rezervată celor care participă la un eveniment din cadrul turneului, așa că nu rata evenimentul. Câștigătorul va fi anunțat în timpul evenimentului în direct și ai putea fi chiar tu! Reține că fiecare participant participă o singură dată și nu există posibilitatea de a-ți ceda sau schimba locul și nici de a primi contravaloarea premiilor în numerar.

*Înscrierile se încheie cu 24 de ore înainte de începerea evenimentului, așa că e bine să te înscrii din timp.

Așadar, fii alături de noi la Autumn Tour Online – abia așteptăm să ne întâlnim virtual!

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.