Autumn Tour Online 2020 - Romania

Tue,Nov03,2020,6:00PM
Tue,Nov10,2020,8:00PM
Event image

Join us...

Autumn Tour e un prilej excelent să ne reunim virtual și să ne sprijinim unii pe alții în călătoria noastră alături de doTERRA. Am conceput seria de evenimente pentru toți iubitorii de uleiuri esențiale, astfel încât să simți că iei parte la fiecare moment special alături de noi. Iată temele pe care le vom aborda în acest turneu și de ce este important să participi:

3 noiembrie: PROTECȚIE

Participă la evenimentul Protecție de pe 3 noiembrie, orele 18:00 și completează-ți cunoștințele legate de cum să ai grijă de tine și de ai tăi. Se apropie sezonul rece, așa că acesta este cel mai bun prilej să vorbim despre modul în care putem menține starea noastră de bine.

Vorbitorii noștri ne vor împărtăși soluțiile pe care ei le aleg și cum se îngrijesc de familie, de casă și de mediul înconjurător pentru a se simți protejați mereu.

5 noiembrie: ALINARE

Cu toții avem momente mai bune și momente mai puțin bune, iar uneori avem nevoie de alinare, fie că este vorba de un disconfort fizic sau ceva ce ne lipsește. Te așteptăm joi, 5 noiembrie, la ora 18:00 pentru un eveniment online unde vom dezvălui cum pot darurile Pământului ajuta și restabili buna funcționare a organismului atunci când trecem prin momente de disconfort prelungit sau temporar. Se spune că puterea de alinare și îngrijire este a mamelor, iar la acest eveniment vom afla despre mai multe căi de o oferi.

10 noiembrie: ECHILIBRU

Traversăm un an cu o mulțime de provocări, care ne pun adesea răbdarea și emoțiile la încercare. O luptă care ne solicită foarte multă energie și încordare, zi de zi, pas cu pas. Cum să menții un echilibru, astfel încât atenția ta să rămână mereu asupra priorităților tale, indiferent de provocări? Acesta va fi scopul evenimentului de marți, 10 noiembrie.

Vino alături de noi și află ce poți face pentru a-ți menține echilibrul emoțional și mintal și a te bucura de vitalitate și energie.

Participă și la tombola cu premii Autumn Online Tour

În momentul înregistrării pentru un eveniment Autumn Tour Online pe Eventbrite*, vei avea ocazia să fii inclus într-o tragere la sorți cu premii, pentru a câștiga produse doTERRA care îți vor fi livrate direct acasă! Tragerea la sorți cu premii este rezervată celor care participă la un eveniment din cadrul turneului, așa că nu rata evenimentul.

Câștigătorul va fi anunțat în timpul evenimentului în direct și ai putea fi chiar tu! Reține că fiecare participant participă o singură dată și nu există posibilitatea de a ceda sau schimba locul și nici de a primi contravaloarea premiilor în numerar.

*Înscrierile se încheie cu 24 de ore înainte de începerea evenimentului, așa că e bine să te înscrii din timp.

Spre finalul acestui an plin de provocări și schimbări, avem ocazia să ne reunim și să educăm despre beneficiile darurilor Pământului. Fiecare eveniment din Autumn Tour este deschis tuturor membrilor și invitaților lor. Indiferent unde te afli în călătoria ta către starea de bine, te așteptăm în comunitatea noastră.

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.