Autumn Tour Online 2020 - Bulgaria

Mon,Nov02,2020,6:00PM
Mon,Nov02,2020,9:00PM
Event image

Join us...

Създадохме Autumn Tour Online, за да може да сте част от всеки специален момент. Това последното ни онлайн тур събитие за 2020 година, така че е време да се свържем и да се подкрепяме един друг в приключението с doTERRA. Поглеждайки назад към годината с всичките и предизвикателства и промени, това събитие ще ни събере, за да подчертае колко много сме се развили и какви вълнуващи времена ни очакват. Всяко събитие е достъпно за всички рангове, без значение на какъв етап от уелнес развитието си сте.

От изучаване на това как да разширите екипа си до научаването на вдъхновяващите истории, които водят хората в doTERRA, можете да сте сигурни, че ще срещнете много нови лица по пътя. Смятате ли да доведете компания? Няма по-лесен начин на свързване от този да участвате в събитие вкъщи с хората, които са запалени по етеричните масла.

Фокус върху информираност при личната грижа

В стремежа ни да подхраним умовете, телата и душите си в търсене на това, което е чисто, обръщаме внимание върху уелнес целите ни за следващите няколко месеца. Когато става дума за благосъстояние, трябва да вземаме информирани решения, за да се уверим, че избираме най-доброто за нас самите. Autumn Tour Online ще Ви води по пътя към информираност при личната грижа, за да се подобрите, поддържате и да се подготвите за следващите месеци.

Томбола за Autumn Tour Online

Когато се регистрирате за участие в събитие от Autumn Tour Online чрез Eventbrite*, ще бъдете включени в томбола, от която можете да спечелите продукти doTERRA, които ще получите на адреса си! Томболата важи само за присъстващите на събитие от тура, така че не изпускайте Вашето събитие. Победителят ще бъде обявен на живо по време на събитието и това може да сте Вие! Не забравяйте, че всеки участник се включва само веднъж и участието не може да се прехвърля или разменя, а наградата не може да се замени със стойността ѝ в брой.

Наш специален гост на събитието е Кirk Jowers (Kърк Джовърс) - Executive Vice President of Corporate Relations and ЕМЕА (Изпълнителен Вицепрезидент Корпоративни Отношения и пазарите Европа, Среден Изток и Африка)

*Регистрациите приключват 24 часа преди събитието да започне, така че отделете достатъчно време, когато се регистрирате за събитието.

Така че се присъединете към нас за Autumn Tour Online – с нетърпение очакваме да се е-срещнем с Вас!

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.