dōTERRA Spring Tour Online 2021 - Sweden

Tue,Mar02,2021,7:00PM
Tue,Mar02,2021,9:30PM
Event image

Join us...

Event under Spring Tour Online hjälper dig att fokusera på ditt välbefinnande och hitta sätt att förse dina nära och kära med kraftfulla lösningar direkt från ditt hem.

Vad har du nu att se fram emot under årets virtuella rundtur? Spring Tour är en möjlighet att förbättra sättet du hanterar välbefinnande med hjälp av essentiella oljor som du inte vill missa, och du får även lära dig om integrerade livsstilar och hur du hjälper din familj med verktygen de behöver för proaktiv egenvård.

Säkerhet och stillhet hemma

Att hantera ditt välbefinnande är att leva ett sunt och meningsfullt liv genom medvetna val, både mentalt och fysiskt. Genom att hitta naturliga lösningar för dig själv och din familj skänker du sinnesro och lugn till ditt hemmamiljö. Följ med oss under Spring Tour Online och lär dig hur du håller dig i balans med kroppens rytmer genom medvetna, välgrundade val.

Spring Tour Online-lotteri

När du registrerar dig för ett Spring Tour Online-event på Eventbrite* är du med i lotteriet för att vinna doTERRA-produkter direkt till dörren! Bara de som deltar i ett Tour-event online är med i lotteriet, så se till att du inte missar det. Vinnaren kommer att tillkännages under ett liveevent och det kan vara du! Kom ihåg att en deltagare bara kan registreras en gång i dragningen, registreringen kan inte överföras eller bytas och inga kontantalternativ finns.

* Anmälningstiden avslutas 24 timmar innan ett event börjar, så se till att du har gott om tid att anmäla dig till ett event.

Följ med oss under Spring Tour Online – vi ser fram mot att e-träffa dig!

Detta event kommer att hållas på:

Svenska

Spring Exclusives Kit

doTERRA Europe Spring Tour Online presenterar Spring Exclusives Kit med hela 20 % rabatt på det vanliga medlemspriset!

Kitet innehåller fantastiska tidsbegränsade erbjudanden och lugnande doTERRA Balance™ Bath Bar och är ett måste den här våren! Den snygga doTERRA-märkta väskan som tillverkats av återvunna material är perfekt för att förvara alla dina favoritprodukter från doTERRA, vare sig du är hemma eller på språng!

Spring Exclusives Kit innehåller:

Tulsi (helig basilika) (5 ml), Davana Touch (10 ml roll-on), Bergamot Mint (15 ml), Balance Bath Bar, doTERRA-märkt polyesterväska (19 cm x 5 cm x 11 cm). Alla produkter levereras i den doTERRA-märkta väskan!

Begränsas till 1 kit per beställning.

Kan köpas av alla doTERRA-medlemmar via standard- och LRP-beställningar så länge lagret räcker eller till och med den 31 mars 2021.

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.