dōTERRA Spring Tour Online 2021 - Netherlands / Belgium

Sat,Mar06,2021,10:00AM
Sat,Mar06,2021,2:00PM
Event image

Join us...

Spring Tour Online evenementen zullen je helpen om je te concentreren op je welzijn en manieren te ontdekken om je dierbaren te voorzien van krachtige oplossingen, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Dus, wat kun je verwachten van de virtuele Tour van dit jaar? Van het leren over een geïntegreerde levensstijl tot het empoweren van je gezin met de tools voor proactieve zelfzorg, Spring Tour is een niet te missen kans om de manier waarop je welzijn beheert en verbetert door middel van de kracht van essentiële oliën.

Veiligheid en rust thuis

Je welzijn beheren is een gezond en bevredigend leven leiden door bewuste keuzes te maken, zowel mentaal als fysiek. Het vinden van natuurlijke oplossingen voor jezelf en je gezin brengt rust en kalmte in je huis. Doe daarom mee aan de Spring Tour Online en leer hoe je in sync kunt zijn met de ritmes van ons lichaam door middel van bewuste, weloverwogen keuzes.

De Spring Tour Online Prijstrekking

Als je je aanmeldt voor een Spring Tour Online evenement op Eventbrite*, dan maak je kans op doTERRA producten die direct naar jouw huis worden verzonden! De prijsuitreiking is exclusief voor degenen die een online tourevenement bijwonen, dus zorg ervoor dat je jouw evenement niet mist. De winnaar wordt tijdens het live-evenement bekend gemaakt en dit zou jij weleens kunnen zijn! Vergeet niet dat er slechts één inschrijving per deelnemer is en dat deze niet mag worden overgedragen of geruild en dat er geen geldwaarde wordt toegekend.

*De registratie sluit 24 uur voor aanvang van een evenement, dus neem voldoende tijd om je aan te melden voor een evenement.

Doe mee met de Spring Tour Online - we kunnen niet wachten om je te e-meeten!

Dit evenement zal worden gehouden over:

Nederlands

Spring Exclusives Kit

doTERRA Europe Spring Tour Online presenteert de Spring Exclusives Kit, met een ongelooflijke 20% korting op de normale totale groothandelswaarde!

Met verbazingwekkende acties die voor beperkte tijd verkrijgbaar zijn en de verzachtende dōTERRA Balance™ Badzeep is deze kit een must-have dit voorjaar! Met een stijlvol doTERRA tasje gemaakt van hergebruikte materialen is het ideaal voor het opbergen van al je favoriete doTERRA producten thuis of onderweg!

De Spring Exclusives Kit bevat:

Tulsi (Heilige Basilicum) (5 ml), Davana Touch (10 ml roller), Bergamot Mint (15 ml), Balance Badzeep, doTERRA Polyester Tasje (19 cm x 5 cm x 11 cm). Elk product zit verpakt aan in het doTERRA tasje!

Limiet van 1 kit per bestelling.

Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt via standaard en LRP bestellingen voor alle doTERRA leden tot 31 maart 2021.

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.