dōTERRA Spring Tour Online 2021 - Denmark

Tue,Mar16,2021,7:00PM
Tue,Mar16,2021,9:30PM
Event image

Join us...

Spring Tour Online begivenhederne vil hjælpe dig med at fokusere på dit velbefindende og opdage måder, hvorpå du kan give dine kære kraftfulde løsninger, alt sammen fra dit eget hjem.

Så hvad kan du se frem til ved dette års virtuelle Tour? Fra at lære om integrerede livsstile til at styrke din familie med værktøjerne til proaktiv selvpleje, Spring Tour er en mulighed for at forbedre den måde, hvorpå du håndterer wellness gennem kraften fra æteriske olier, du ikke må gå glip af.

Sikkerhed og sindsro derhjemme

At håndtere din wellness er at leve et sundt og meningsfyldt liv gennem bevidste valg, både mentale og fysiske. At finde naturlige løsninger til dig selv og din familie giver sindsro og afklarethed i hjemmet. Så kom og deltag med os i Spring Tour Online og lær, hvordan du kommer i sync med kroppens rytmer ved hjælp af bevidste, oplyste valg.

The Spring Tour Online Lodtrækning af gevinster

Når du tilmelder dig til en Spring Tour Online begivenhed på Eventbrite*, vil du indgå i en lodtrækning om at vinde doTERRA produkter, der leveres direkte til din hoveddør! Lodtrækningen af gevinster er eksklusiv for dem, der deltager i en online Tour-begivenhed, så sørg for, at du ikke går glip af din begivenhed. Vinderen offentliggøres i løbet af live-begivenheden, og det kan være dig! Husk, at hver deltager kun kan indgå i lodtrækningen én gang, og kan ikke overføres eller udveksles, og der tildeles ingen kontantværdi.

*Tilmelding lukker 24 timer før begivenheden starter, så sørg for at tilmelde dig i god tid før begivenheden.

Så kom og deltag på vores Spring Tour Online – vi glæder os til at se dig!

Begivenheden bliver holdt på:

Dansk

Spring Exclusives Kit

doTERRA Europe Spring Tour Online præsenterer Spring Exclusives Kit, med en utrolig rabat på 20% af den normale samlede engrosværdi!

Dette kit, der indeholder fantastiske tilbud, som gælder i en begrænset periode, og den lindrende dōTERRA Balance™ Badebar, er et du bare må have her til foråret! Med en stilfuld doTERRA-taske, der er fremstillet af genbrugte materialer, er den perfekt til opbevaring af alle din favoritprodukter fra doTERRA derhjemme eller på farten!

Spring Exclusives Kit indeholder:

Tulsi (hellig basilikum) (5 ml), Davana Touch (10 ml roll-on), Citronmynte (15 ml), Balance Bath Bar, doTERRA-taske af polyester (19 cm x 5 cm x 11 cm). Hvert produkt vil blive leveret i doTERRA-tasken!

Begrænset til 1 kit per ordre.

Fås, så længe laver haves, via almindelige og LRP-ordrer for alle doTERRA medlemmer indtil d. 31. marts 2021.

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.