dōTERRA Spring Tour Online 2021 - Finland

Wed,Mar17,2021,7:00PM
Wed,Mar17,2021,9:00PM
Event image

Join us...

Spring Tour Online -tapahtumat auttavat sinua keskittymään omaan hyvinvointiisi ja löytämään tapoja, joilla voit tarjota rakkaillesi tehokkaita ratkaisuja, kaikki kätevästi omasta kodistasi käsin.

Mitä kaikkea tämän vuoden virtuaalikiertueella on sitten luvassa? Spring Tourilla pääset oppimaan asioita integroiduista elämäntavoista ennakoivassa itsehoidossa käytettäviin työkaluihin ja perheesi voimaannuttamiseen. Se on tilaisuus, jonka haluat käyttää hyödyksi oppiaksesi lisää omasta hyvinvoinnistasi ja sen hallinnasta eteeristen öljyjen avulla.

Turvaa ja rauhaa omaan kotiin

Oman hyvinvoinnin hallitseminen tarkoittaa tervettä, tyydyttävää elämää tietoisten henkisten ja fyysisten valintojen kautta. Luonnollisten vaihtoehtojen löytäminen itsellesi ja perheellesi antaa mielenrauhaa ja tuo tyyneyttä kotiisi. Tule siis mukaan Spring Tour Online -kiertueellemme ja opi elämään samassa tahdissa kehosi kanssa tietoisten ja tietoon perustuvien valintojen kautta.

Spring Tour Online -arvonta

Ilmoittautuessasi Spring Tour Online -tapahtumaan Eventbriten* kautta, osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa doTERRA-tuotteita suoraan kotiovellesi toimitettuna! Palkinnot arvotaan tapahtumaan osallistuneiden kesken, joten muista liittyä mukaan. Voittaja julkistetaan tapahtuman aikana ja se voit olla sinä! Jokainen osallistuja voi osallistua arvontaan kerran. Mahdollisia voittoja ei voi siirtää, vaihtaa tai lunastaa rahana.

*Ilmoittautuminen sulkeutuu 24 tuntia ennen tapahtuman alkua. Muista varata riittävästi aikaa rekisteröitymistä varten.

Lämpimästi tervetuloa Spring Tour Online -verkkotapahtumiin!

Tämä tapahtuma järjestetään:

Suomi

Spring Exclusives Kit

doTERRA Europen Spring Tour Onlinella on ilo esitellä Spring Exclusives -pakkaus, joka on nyt saatavilla peräti 20 %:n alennuksella normaaliin kokonaistukkuhintaan verrattuna!

Uskomattomia rajoitetun ajan tarjoustuotteita sekä rauhoittavan dōTERRA Balance™ -palasaippuan sisältävä pakkaus on tämän kevään ehdoton hankinta! Mukana tuleva, kierrätysmateriaalista valmistettu tyylikäs doTERRA-laukku on täydellinen kaikkien doTERRA-suosikkituotteidesi säilytykseen kotona tai matkoilla.

Spring Exclusives Kit -pakkauksen sisältö:

Tulsi (pyhäbasilika) (5 ml), Davana Touch (10 ml roll-on), Bergamottiminttu (15 ml), Balance-palasaippua, doTERRA-logolla varustettu polyesterilaukku (19 cm x 5 cm x 11 cm). Tuotteet toimitetaan doTERRA-laukkuun pakattuina.

Vain 1 pakkaus per tilaus.

Saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää tavallisena tai LRP-tilauksena kaikille doTERRA -jäsenille 31.3.2021 asti.

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.