dōTERRA Central Europe Grand Spring Tour Online 2021 - Hungary

Wed,Mar10,2021,6:00PM
Wed,Mar10,2021,9:00PM
Event image

Join us...

A Spring Tour Online keretében megrendezendő események segítségével figyelmét a jóllétére összpontosíthatja, és megtudhatja, hogyan szolgáljon igazán erőteljes megoldásokkal szerettei számára, ráadásul mindezt otthona kényelméből.

S hogy pontosan mi mindenre is számíthat az idei virtuális körutunkon? Az integrált életmódok megismerésétől a proaktív öngondoskodáshoz szükséges eszközök biztosításáig családja számára a Spring Tour csupa kihagyhatatlan lehetőséget kínál, hogy az esszenciális olajok erejével új szintre emelje wellnesséletmódját.

A biztonságos, békés otthoni élet kulcsa

A wellness megvalósítása nem más, mint hogy tudatos döntései segítségével szellemi és testi értelemben is egészséges és kielégítő életet él. Ha megleli a saját magához és családtagjaihoz leginkább illő természetes megoldásokat, azzal biztonságérzetet és békés légkört teremthet otthonában. Csatlakozzon hát hozzánk a Spring Tour Online alkalmából, és tudja meg, hogyan kerülhet szinkronba teste ritmusával átgondolt, tudatos döntések útján.

A Spring Tour Online keretében tartott sorsolás

Ha regisztrál a Spring Tour Online eseményére az Eventbrite* oldalán, részt vehet egy sorsoláson is, és doTERRA-termékeket nyerhet, amelyeket egyenesen otthona küszöbéig postázunk Önnek! A sorsolásba kizárólag azok kerülhetnek be, akik részt vesznek az online körút valamely eseményén, így még fontosabb, hogy ne maradjon le a kiszemelt eseményről. A nyertes nevét – aki akár Ön is lehet – élőben fogjuk közzétenni! Ne feledje, hogy minden résztvevő csak egyszer nevezhet, és ez nem ruházható át, nem cserélhető másra és készpénzre sem váltható.

* Regisztrálni minden eseményre legkésőbb a kezdési időpont előtt 24 órával lesz lehetősége, ezért kérjük, hagyjon magának elegendő időt az eseményre való regisztrációhoz.

Csatlakozzon hozzánk Ön is a Spring Tour Online alkalmából – mi már alig várjuk a virtuális találkozást!

Az esemény nyelve:

Angol

Tolmácsolás a következő nyelv(ek)en lesz elérhető:

magyar

Spring Exclusives Kit

A doTERRA Europe Spring Tour Online bemutatja a Spring Exclusives Kit csomagot, méghozzá hihetetlen 20%-os kedvezménnyel a rendes nagykereskedelmi árhoz képest!

Ez a korlátozott időre szóló ajánlatokat és egy nyugtató dōTERRA Balance™ szappant is tartalmazó, nagyszerű csomag az idei tavasz kötelező darabja. A hozzá járó stílusos, újrahasznosított anyagokból készülő, doTERRA márkájú táskának köszönhetően ideális a kedvenc otthoni és útközben használt doTERRA-termékeinek tárolásához is.

A Spring Exclusives Kit tartalma:

Tulsi (szent bazsalikom) (5 ml), Davana Touch (10 ml-es golyós kiszerelés), Bergamottmenta (15 ml), Balance szappan, doTERRA márkájú poliésztertáska (19 cm × 5 cm × 11 cm). Minden terméket egy doTERRA márkájú táskába csomagolva küldünk.

Rendelésenként legfeljebb 1 csomag igényelhető.

Elérhető a készlet erejéig, normál és LRP-rendelés keretében is, minden doTERRA -tag számára 2021. március 31-ig.

Event description picture

Kiemelt hangszórók

Emily Wright

Aki ismeri, az szereti Emilyt. Aki pedig ismeri a doTERRA-t, az előtt Emily lelke is nyitott könyv. Az esszenciális olajok globális piacán eltöltött közel két évtized alatt megszerzett tudásával és vezetői szemléletével Emily a Wellness Tanácsadókat és a belső vállalati csapatot is kitartóan tereli a közös erőfeszítések irányába, hogy jobb hely lehessen ez a világ. Kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik az esszenciális olajok piacának minden vetületét illetően, valamint a doTERRA értékesítést és marketinget érintő amerikai és kanadai törekvéseinek vezetésében. E tevékenységek lehetővé tették számára, hogy egyszerre foglalkozhasson mindkét, szívének kedves területtel: az esszenciális olajokkal és az emberekkel.

Emily ösztönösen felfigyel az adódó lehetőségekre, és a legkülönfélébb képességekkel rendelkező, legváltozatosabb hátterű emberekkel összefogva dolgozik egy-egy közös ügy érdekében. Legnagyszerűbb tulajdonságai közé tartozik az emberi természetbe vetett hite, valamint az a képessége, hogy minden emberben, akivel csak találkozik, meglássa annak egyedi értékeit. Emily szakértelme és odaadása a világ legtisztább és leghatásosabb esszenciális olajainak beszerzésében teljesedik ki, valamint abban, hogy az emberekkel meg is ismerteti erőteljes jótékony tulajdonságaikat, segítve egyéni fejlődésüket.

Már számos díjjal jutalmazták, köztük a Utah Business 2018-as 30 Women to Watch (30 figyelemre méltó nő) díját és a Salt Lake Chamber 2018-as Pathfinder Award (Úttörők díja) elismerését is magának tudhatja. Arra a legbüszkébb, hogy négy gyönyörű gyermek édesanyja, egy jóképű kisfiú nagyija és egy szerény lelkű cowboy felesége lehet.

Dr. Brannick Riggs

Dr. Brannick Riggs az Indiana állambeli Lafayette városában született, és a világ különböző pontjain nevelkedett. Szakmáját tekintve családorvos szakorvos. 2001-ben szerzett diplomát az Arizonai Egyetem Orvostudományi Karán, Tucsonban, miközben a szakmai gyakorlatát részben a kiegészítő és alternatív gyógyászatok terén végezte el. A diplomaszerzést követően abban a megtiszteltetésben részesült, hogy részt vehetett a McKay–Dee Kórház családorvosi rezidensprogramjában, ami miatt a Utah állambeli Ogden városába költözött a családjával. A családorvoslás valamennyi területén szívesen tevékenykedik, és az Amerikai Családorvosok Akadémiájának is a tagja. Dr. Riggs orvosigazgatói pozíciót töltött be öt különböző ellátást nyújtó, forgalmas praxisában, valamint egy idősek otthonában és két hospice-csoportban. Továbbá a Revere Health egészségügyi szolgáltató észak-utahi orvosigazgatói pozícióját is ellátta 2014 és 2017 között.

Dr. Riggs komolyan érdeklődik az értékalapú egészségügyi ellátás iránt, és szenvedélyes eltökéltség hajtja, hogy változtasson a szakmán, amelyet imád, mind a betegek, mind az orvosok érdekében. Hét egymást követő évben is őt tüntették ki a betegek közösségének díjával (Patients’ Choice Award). Jelenleg a Medical Advisory Board Chairman posztját és a Clinical Initiatives for doTERRA Vice President pozícióját tölti be. Szívesen használja az olajokat otthon, és az orvosi praxisába is előszeretettel építi be őket, igyekezve jobbá tenni a betegek életét. Amikor nem dolgozik, Dr. Riggs és a felesége, Juli, szívesen töltik az idejüket a szabadban öt gyermekükkel a utahi Wasatch Front térségében. Kertészkednek, elvégzik a kis farmjuk körüli teendőket, és imádnak együtt utazgatni a világban.

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.