dōTERRA Central Europe Grand Spring Tour Online 2021 – Bulgaria

Wed,Mar10,2021,7:00PM
Wed,Mar10,2021,10:00PM
Event image

Join us...

Събитията Spring Tour Online ще Ви помогнат да се фокусирате върху Вашето добро здравословно състояние и да откриете начини да предоставите на Вашите близки силни решения от уюта на собствения Ви дом.

Какво можете да очаквате от тазгодишното виртуално турне? От научаването за внедрения начин на живот до даването на възможност на Вашето семейство да използва продуктите за активна лична грижа, Spring Tour е възможност да подобрите начина, по който поддържате своя уелнес чрез силата на етерични масла.

Безопасност и спокойствие у дома

Поддържането на Вашия уелнес е воденето на здравословен и изпълващ живот чрез съзнателни умствени и физически избори. Намирането на натурални решения за Вас и Вашето семейство носи спокойствие на ума и в дома Ви. Така че се присъединете към нас за Spring Tour Online и научете как да бъдете в синхрон с ритъма на своето тяло чрез внимателни и информирани избори.

Томбола за Spring Tour Online

Когато се регистрирате за участие в събитие от Spring Tour Online чрез Eventbrite*, ще бъдете включени в томбола, от която можете да спечелите продукти на doTERRA, които ще получите на адреса си! Томболата важи само за присъстващите на онлайн събитие от тура, така че не изпускайте Вашето събитие. Победителят ще бъде обявен на живо по време на събитието и това може да сте Вие! Не забравяйте, че всеки участник се включва само веднъж и участието не може да се прехвърля или разменя, а наградата не може да се замени със стойността ѝ в брой.

*Регистрациите приключват 24 часа преди събитието да започне, така че отделете достатъчно време, когато се регистрирате за събитието.

Така че се присъединете към нас за Spring Tour Online – нямаме търпение да се срещнем с Вас онлайн!

Това събитие ще се състои в:

Английски

Преводите ще бъдат налични на:

Български

Има различни линкове с предавания на живо в YouTube, налични на всеки език. За да слушате събитие на избрания от Вас език, трябва да изберете подходящия език на линка в YouTube от списъка по-долу:

Български

Английски

Spring Exclusives Kit (kомплект)

doTERRA Europe Spring Tour Online представя Spring Exclusives Kit (комплект) с невероятната отстъпка от 20% от редовната обща стойност на едро!

Включващ невероятните оферти за ограничено време и успокояващия dōTERRA Balance™ Bath Bar (сапун за баня), този комплект е задължителен през тази пролет! Тази стилна брандирана чантичка на doTERRA, изработена от преработени материали, е идеална за съхранение на любимите Ви продукти на doTERRA вкъщи или в забързаното ежедневие!

Spring Exclusives Kit (комплект) включва:

Tulsi (свещен босилек) (5 ml), Davana Touch (рол-он 10 ml), Bergamot Mint (лимонова мента) (15 ml), Сапун за баня Balance, Брандирана чантичка от полиестер на doTERRA (19 см x 5 см x 11 см). Всеки продукт пристига опакован вътре в брандираната чантичка на doTERRA!

Ограничение от 1 комплект на поръчка.

Важи до изчерпване на количествата чрез стандартни и LRP поръчки (по Програмата за лоялност) за всички членове на doTERRA до 31 март 2021 г.

Refund policy
No Refunds.Eventbrite's fee is nonrefundable.