Autumn Tour 2021 - Sibiu - ANULAT

Tue,Oct05,2021,6:00PM
Tue,Oct05,2021,9:00PM
Event image

Join us...

Event description picture

Autumn Tour 2021

Pregătește-te să te bucuri de protecție, fortificare și descoperirea stării de bine holistice la evenimentele din cadrul Autumn Tour 2021. Fiecare eveniment este unic și fiecare piață va organiza evenimente online sau față în față, cu conținuturi dinamice privind uleiurile esențiale, pentru a-ți maximiza experiența.

Protecție și fortificare

Așadar, pe ce se axează evenimentele din cadrul Autumn Tour 2021? Sănătatea și starea ta de bine sunt ca o armură care te protejează la nevoie. Vom vedea cum ne putem fortifica starea de bine la schimbarea de sezon; de la alimentație și nutriție la un stil de viață holistic, vino alături de noi pentru a explora obiceiurile proactive care ne pot ajuta să ne protejăm pe noi și pe ceilalți.

Ești nou(ă) în cadrul doTERRA?

Vrei să afli mai multe despre uleiurile esențiale? Începe să înveți cu ajutorul evenimentelor Autumn Tour! Descoperă pașii simpli și eficace prin care poți încorpora uleiurile esențiale în viața de zi cu zi. Ascultă, învață, pune întrebări și primește răspunsuri de la Lideri doTERRA cu experiență și multe altele!

Evenimente cu prezență fizică față în față

Știm că, la fel ca nouă, îți place să împărtășești experiențe față în față, așa că suntem foarte entuziasmați să ne putem reuni pentru câteva evenimente cu prezență fizică. Vei păstra energia și pasiunea comunității doTERRA mult timp după terminarea evenimentului; vei construi amintiri prețioase, îți vei face prieteni noi și vei lua cu tine experiența unui eveniment cu prezență fizică din cadrul turneului.

• Ia cu tine confirmarea înscrierii (fie pe telefon, fie imprimată).

• Sosește cu 15-20 de minute înainte de începerea evenimentului pentru a avea timp să te înregistrezi.

• Ghid în contextul COVID-19: Reține că atunci când participi la evenimente față în față, trebuie să respecți ghidul guvernamental local în vigoare în țara în care are loc evenimentul.

• Recomandăm celor care doresc să participe la evenimente cu prezență fizică să își rezerve locul cât mai curând posibil, pentru a evita dezamăgirile!

• Participarea la evenimentul la care te-ai înscris este obligatorie pentru a fi eligibil(ă) pentru tombolă.

• Prețurile biletelor pentru evenimentele cu prezență fizică variază în funcție de evenimentul ales.

Tragere la sorți cu premii

În momentul înscrierii pentru un eveniment Autumn Tour 2021, vei fi inclus într-o tragere la sorți cu premii, în care vei avea șansa să câștigi produse doTERRA! Numele tău va fi inclus în tragerea la sorți imediat ce te-ai înscris*, iar câștigătorul va fi anunțat în timpul evenimentului – ai putea fi chiar tu! Reține că fiecare participant participă o singură dată și nu există posibilitatea de a-ți ceda sau schimba locul și nici de a primi contravaloarea premiilor în numerar.

Nu uita că trebuie să participi la evenimentul pentru care te-ai înscris pentru a fi eligibil(ă) pentru tombolă.

*Numai cei care se înscriu înainte de începerea evenimentului vor fi incluși în tragerea la sorți cu premii. Înscrierile se încheie înainte de începerea evenimentului.

Refund policy
Refunds up to 7 days before event.Eventbrite's fee is nonrefundable.